Friday 24 November 2017

Erilainen elämyslahja - naurettava karikatyyri, hyvällä maulla tehtynä

Karikatyyri on yksi vaihtoehto. Sekin on omalla tavallaan elämyslahja - se on upeata ojentaa ja siitä riittää naurettavaa vielä pitkäksi aikaa. Synttärisankari varmasti esittelee sitä kaikille vieraille ja todennäköisesti ohimennen muistaa mainita, keneltä on sen saanut :)

Vaivaton hankinta

Karikatyyri on myös erittäin vaivaton ja helppo lahjaidea. Sen hankkimiseen ei tarvitse muuta kuin muutama hyvää valokuvaa synttärisankarista sekä pieni kuvaus harrastuksista, ammatista tai jostain rakkaista paikoista tai esineistä. Mitä henkilökohtaisemmaksi kuvan saa tehtyä, sitä hauskempi ja parempi lahja tulee. Ei tarvitse käyttää aikaa ja parkkirahaa kaupoissa pyörimiseen ja voit myös olla lähes 100% varma, ettei tätä lahjaa vielä keneltäkään löydy ennestään. 

Karikatyyri sopii lahjaksi lähes kaikenikäisille. 30-vuotiaalle, vaihtoehto kaljakorille ja ravintola lahjakortille. 50-vuotiaalle, 60-vuotiaalle ja jopa 100-vuotiaalle, joille teen Suomen juhlavuoden kunniaksi tänä vuonna taulun ilmaiseksi. Lue siitä lisää täältä

Taulu voi olla vaikka tuparilahja, tai hauska muistaminen eläkkeelle jäävälle työkaverille tai pomolle. Miksipä ei myös pukinkonttiin omalle rakkaalle.

No comments:

Post a Comment